Nakon što smo, dozvolom uzoritog kardinala Vinka Puljića iznajmili prostor za župni ured u Zvorniku, ujedno smo jednu prostoriju uredili za misna slavlja i pobožnosti!

Sa svetim misama smo započeli 4. siječnja i od tada su svete mise u Zvorniku u 15 sati, a u Srebrenici u 11 sati. Kroz korizmeni vrijeme, nakon svete mise redovito smo molili i put križa.

Vazmeno trodnevlje smo započeli s misom Večere Gospodnje i svečano proslavili Uskrsnom svetom misom u 15 sati, a također je bila i sveta misa u Srebrenici u 11 sati, te Vazmeno bdijenje i obredi Velikog petka.

Ova mala, ali sretna i hrabra zajednica vjernika polako postaje sve veća živa Crkva!

Svaki puta je netko novi na svetoj misi! Cijeli grad i Srednje Podrinje se zanima za župu Zvornik -Srebrenica. U iščekivanju smo lokacije – mjesta gdje bi konačno nakon više od sedam desetljeća izgradili župnu crkvu Srca Isusova u Zvorniku. A pred nama je i želja koja se polako realizira kroz Franjevačku ljetnu školu duhovnosti kao i Međunarodnu likovnu koloniju u Srebenici: Franjevački centar za dijalog i pomirenje,  i rekonstrukcija samostana i crkve Sv. Marije!

Susret i molitva, proslava svetkovina, a na poseban način Uskrsa, jest budućnost svakog čovjeka i Srednjeg Podrinja.

Mir i dobro!