Dvadeset je godina kako se podružnica Kruha Sv. Ante ustrajno brine i pomaže najpotrebitije u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Nekada,odmah nakon rata bili su tu i konvoji hrane, odjeće i raznih potrepština. Danas su i manje potrebe u tome smislu, ali briga ljudi dobre volje u našim misijama i dalje ne posustaje. Oni su i dalje jednako spremni, nakon tolikih godina pomaganja pomoći svim ljudima u potrebi! Tako je i ove godine predsjednik udruge sa svojim suradnicima organizirao turnir, okupio standardne ekipe malog nogometa i zajednički su priredili prekrasni dan susreta, igre, molitve i zajedničkog druženja uz pjesmu do kasnih noćnih sati!
Na turniru je nastupilo jedanaest ekipa i na kraju dana rang lista je bila slijedeća:
Aktivni: Srednja Bosna, prvo mjesto; Livno, drugo; Lokomotiva, treće i Bugojno, četvrto mjesto.
Seniori: prvo mjesto: Jadran, Hajduk, Kraljeva Sutjeska, Bugojno.
Najbolji golman od aktivnih je bio: Martin Grueter. Najbolji igrač od aktivnih je bio: Josip Tustonja.
A za seniore, najbolji igrač: Josip Galić najbolji golman: Ante Jukić.
U turnir su se uključili svojim darovima već proslavljeni igrači Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koji su poklonili dijelove svoje opreme; Toni Jurić…

Budući da je turnir kruha Sv Ante upriličeno je i misno slavlje za sudionike turnira i sveta misa za pok. Blađku Šarića, najaktivnijeg predsjednika podružnice Kruha Sv. Ante u Švicarskoj. Misno slavljenje predvodio fra Joso Oršolić uz koncelebraciju fra Ivana Prusina!

Na kraju Sv. Mise svim igračima su podijeljene krunice koje su nanizali malobrojni, ali vrijedni vjernici župe Zvornik Srebrenica i vjernici Bratunca. Krunice iz Srebrenice, kako fra Joso voli kazati podijeljene su i sutradan svima koji su bili na misnom slavlju u 12 sati u Zuerichu. “Ovom krunicom trebate izmoliti mir i dobro našega naroda, naše domovine Bosne i Hercegovine, svojih obitelji i svako dobro koje Vam je u životu potrebno, a ujedno vas molim da se sjetite i molite za duhovnu i materijalnu obnovu župe Zvornik Srebrenica i za ljudska i građanska prava Hrvata katolika Srednjeg Podrinja” naglasio je fra Joso na kraju misnog slavlja uz blagoslov krunica i završni misni blagoslov svega vjernoga puka, naroda Božjega!

Nadamo se i vjerujemo da će naša molitva biti uslišana samo trebamo biti zahvalna srca i najljepša hvala na svakom vašem daru za u ime svih djelatnika i korisnika Kruha Sv. Ante, bile su završne riječi ravnatelja HKO “Kruh Sv. Ante” organizacije kroz čiju pučku kuhinju na godišnjoj razini prođe jedan grad Sarajevo!
Neka nam nikada ne bude teško činiti dobro!